Fórum

Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.

Rostlina Předmět Souhrn
Bougainvillea
(Bugenvilea)
Re: květ Bugenvilee Kolik let je stará rostlina? Dozvěděl jsem se, že kvete pouze v prvních 5ti letech, viz. popis....
Bougainvillea
(Bugenvilea)
květ Bugenvilee Poraďte, proč mě nekvete Bugenvilie? Listy má hezké, ale letos ještě nekvete. Přitom vloni byla tak ...
Musa acuminata Dotaz Dobrý den, koupili jsme si banánovník Musa Banana a zajímalo by mě zda i jako pokojová rostlina můž...
Magnolia
(Šácholan)
Re: dotaz Prosím o radu sestříhává se nějak tato rostlina MAGNOLIE.Předem vám děkuji ...
Clerodendrum
(Blahokeř)
clerodendrum thomsoniae Dobrý den, prosím o radu. Zakoupila jsem si clerodendrum thomsoniae teorve vloni, dobře přezimoval, ...
Dracaena
(Dracéna)
dracaena cinnabari Prosím o bližší informace o Dracaena cinnabari ze sokotry, nějaké informace najdete na www.hedvabnas...
Cycas revoluta
(Cykas japonský)
Re: Doba zasazení Dobrý den. Nevím přesně dobu, ale substrát by měl být určitě písčitý a semeno zasadit do zeminy jeno...
Cycas revoluta
(Cykas japonský)
Doba zasazení Dobrý den. Minulý měsíc jsem si z dovolené dovezla jedno semeno této rostliny. Ráda bych se zeptala...
Crassula ovata
(Tlustice vejčitá)
Re: Monstrosa Shazování starších listů je zcela normální. Pokud by se začaly scvrkávat všechny listy, tak zálivka ...
Crassula ovata
(Tlustice vejčitá)
Monstrosa Mám asi ročnú rastlinu,podla rád z netu ju mám na priamom slnku a snažím sa ju neprelievať.Sem tam z...
Lewisia
(Levízie)
Re: lewisia Nechte ji tak jak je. Aspoň se vysemení....
Clivia miniata
(Řemenatka rumělková)
dotaz Měla jsem clivii v zimě umístěnou v bytě při pokojové teplotě.Zálivku jsem hodně omezila,ale listy ...
Crassula
(Tlustice)
Choroba Crassuly Ovaté Dobrý den, prosím Vás o odpověď:Co znamenají bílé skvrnky na listech této květiny díky...
Lewisia
(Levízie)
lewisia Prosím Vás o radu ! Co dělat s lewisii po odkvětu? Ostříhat odkvetlé výhonky? Děkuji....
Euphorbia lathyris
(Pryšec křížmolistý)
Re: pryšec křížmolistý Určitě důkladné vymytí čistou vodou a hned k lékaři nebo na pohotovost!...
Schefflera arboricola
(Šeflera paprskolistá)
Re: Schefflera arboricola Takže moje zkušenost je taková, že celý řízek se nechytnul, ale když jsem odlomený dvojlist zapíchnu...
Aeonium arboreum
(Eonium stromovité)
Re: Aeonium arboreum-hnojivo Dobrý den. Stačí ji standardní hnojivo pro sukulenty. I větší rostlině postačí květináč průměru 12cm...
Euphorbia lathyris
(Pryšec křížmolistý)
pryšec křížmolistý kontaminace očí - jakéje nebezpečí? spěchá!!!...
Aeonium arboreum
(Eonium stromovité)
Aeonium arboreum-hnojivo Dobrý den,zakoupila jsem si květinu Aeonium arboreum a chtěla jsem se optat. Jaké hnojivo je nejlepš...
Schefflera arboricola
(Šeflera paprskolistá)
Schefflera Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na výše uvedenou rostlinu, která už měří 250 cm a potřebovala byc...

nejnovější 161 162 163 167 168 169 nejstarší

© Aleš Kyral 2007 - 2024                 DONATE / příspěvek na provoz stránek