Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.
Rostlina | Předmět | Souhrn |
---|---|---|
Bougainvillea (Bugenvilea) |
Re: květ Bugenvilee | Kolik let je stará rostlina? Dozvěděl jsem se, že kvete pouze v prvních 5ti letech, viz. popis.... |
Bougainvillea (Bugenvilea) |
květ Bugenvilee | Poraďte, proč mě nekvete Bugenvilie? Listy má hezké, ale letos ještě nekvete. Přitom vloni byla tak ... |
Musa acuminata | Dotaz | Dobrý den, koupili jsme si banánovník Musa Banana a zajímalo by mě zda i jako pokojová rostlina můž... |
Magnolia (Šácholan) |
Re: dotaz | Prosím o radu sestříhává se nějak tato rostlina MAGNOLIE.Předem vám děkuji ... |
Clerodendrum (Blahokeř) |
clerodendrum thomsoniae | Dobrý den, prosím o radu. Zakoupila jsem si clerodendrum thomsoniae teorve vloni, dobře přezimoval, ... |
Dracaena (Dracéna) |
dracaena cinnabari | Prosím o bližší informace o Dracaena cinnabari ze sokotry, nějaké informace najdete na www.hedvabnas... |
Cycas revoluta (Cykas japonský) |
Re: Doba zasazení | Dobrý den. Nevím přesně dobu, ale substrát by měl být určitě písčitý a semeno zasadit do zeminy jeno... |
Cycas revoluta (Cykas japonský) |
Doba zasazení | Dobrý den. Minulý měsíc jsem si z dovolené dovezla jedno semeno této rostliny. Ráda bych se zeptala... |
Crassula ovata (Tlustice vejčitá) |
Re: Monstrosa | Shazování starších listů je zcela normální. Pokud by se začaly scvrkávat všechny listy, tak zálivka ... |
Crassula ovata (Tlustice vejčitá) |
Monstrosa | Mám asi ročnú rastlinu,podla rád z netu ju mám na priamom slnku a snažím sa ju neprelievať.Sem tam z... |
Lewisia (Levízie) |
Re: lewisia | Nechte ji tak jak je. Aspoň se vysemení.... |
Clivia miniata (Řemenatka rumělková) |
dotaz | Měla jsem clivii v zimě umístěnou v bytě při pokojové teplotě.Zálivku jsem hodně omezila,ale listy ... |
Crassula (Tlustice) |
Choroba Crassuly Ovaté | Dobrý den, prosím Vás o odpověď:Co znamenají bílé skvrnky na listech této květiny díky... |
Lewisia (Levízie) |
lewisia | Prosím Vás o radu ! Co dělat s lewisii po odkvětu? Ostříhat odkvetlé výhonky? Děkuji.... |
Euphorbia lathyris (Pryšec křížmolistý) |
Re: pryšec křížmolistý | Určitě důkladné vymytí čistou vodou a hned k lékaři nebo na pohotovost!... |
Schefflera arboricola (Šeflera paprskolistá) |
Re: Schefflera arboricola | Takže moje zkušenost je taková, že celý řízek se nechytnul, ale když jsem odlomený dvojlist zapíchnu... |
Aeonium arboreum (Eonium stromovité) |
Re: Aeonium arboreum-hnojivo | Dobrý den. Stačí ji standardní hnojivo pro sukulenty. I větší rostlině postačí květináč průměru 12cm... |
Euphorbia lathyris (Pryšec křížmolistý) |
pryšec křížmolistý | kontaminace očí - jakéje nebezpečí? spěchá!!!... |
Aeonium arboreum (Eonium stromovité) |
Aeonium arboreum-hnojivo | Dobrý den,zakoupila jsem si květinu Aeonium arboreum a chtěla jsem se optat. Jaké hnojivo je nejlepš... |
Schefflera arboricola (Šeflera paprskolistá) |
Schefflera | Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na výše uvedenou rostlinu, která už měří 250 cm a potřebovala byc... |