Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.
Rostlina | Předmět | Souhrn |
---|---|---|
Adansonia (Baobab) |
Re: iformace o koupi | Minulý rok o prázdninách jsem koupil semínka v pražský botanický zahradě ve vchodu do Fatamorgany. M... |
Crossandra (Krosandra) |
dotaz | Dobrý den Rád bych věděl, zda-li je tato květina vhodná pro alergiky? Děkuji a s pozdravem Mirek V... |
Epipremnum | scindapsus | Chci tuto liánu pěstovat na kmínku.Po namnožení a zasazení(minulý rok) se přijala,trochu narostla,al... |
Adansonia (Baobab) |
iformace o koupi | Dobrý den, prosím o informace o koupi baobabu. ... |
Mimosa (Mimóza) |
Mimoza | Mám semínka mimozy mikrophyla a zajímalo by mně jak ji pěstovat.... |
Euphorbia tirucalli (Pryšec tužkovitý) |
Pomoc.. | Tuto rostlinu jsem zakoupil v květinářství, kde mi nebyli schpni ani říci název. je až s podivem že ... |
Juniperus procumbens (Jalovec poléhavý) |
Re: množit JUNIPERUS | A zkoušel jste utrhnout větvičku a zasadit do země? Zakořenění může trvat docela dlouho. Navíc je dů... |
Juniperus procumbens (Jalovec poléhavý) |
množit JUNIPERUS | Nedaří se mi namnožit JUNIPERUS PROCUMBENS NANA, poradíte mi?... |
Lithops (Živé kameny) |
Živé kameny | Dobrý den velice mě zaujaly tyto živé kameny a měla bych zájem je doma pěstovat jen nevím kolik to s... |
Pelargonium (Pelargónie) |
škůdce muškátů | V truhlících s muškáty se objevily světlehnědé kuličky o průměru 2-4 mm /vajíčka/ a bílé larvy žerou... |
Re: Název | Děkuji, opraveno.... | |
Mammillaria yaquensis | Re: Název | Děkuji, opraveno.... |
Název | Na fotce je MML. carnea. I ta už je sotva jako pouhá forma pod MML. magnimamma... MML. roseoalba n... | |
Název | Na fotce je zase MML.yaquensis... MML.thornberi ani neexistuje...... | |
Mammillaria yaquensis | Název | Kytička na obrázku je samozřejmě MML. yaquensis. Opravte si název. ... |
Schefflera arboricola (Šeflera paprskolistá) |
Schefflera | vlastním tuto rostlinu, před lety jsem ji dostal od přátel z Holanska a v poslední době jí odspodu o... |
Phlox subulata (Flox plazivý) |
Pěstitelské práce | Prosím vás chřtěla bych se zeptat proč tady není o floxu Plazivém toho trochu víc celkem by se mi to... |
Codiaeum (Kodieum) |
skvrny listů | Prosím o radu. Na listech se mi začaly dělat jakoby suché skvrny, někde je to v okraji jinde i upros... |
Welwitschia mirabilis (Welwitschie podivná) |
semena Welwitschie | Pěstování welwitschie http://www.kpr.sk/casopisy/index.php?text=12-velvicia-podivna-welwitschia-mira... |
Lewisia (Levízie) |
množení lewisii ze semen | Dobrý den , mám dotaz, jak množíte lewisie ze semen (stratifikace) Děkuji za odpověd. Zdravím M.Hora... |