Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.
Rostlina | Předmět | Souhrn |
---|---|---|
Crassula (Tlustice) |
Re: dotaz na jedovatost | Neměl by to být problém. Např. želvy mají crassulu ve svém jídelníčku.... |
Crassula (Tlustice) |
dotaz na jedovatost | prosím o informaci,zda tlustice Crassula ovata může být např. pro domácího papouška či andulku jedov... |
Codiaeum (Kodieum) |
Re: opadalo listí | už je pozde,teplota má být stabilní do 15stupnů...a nestáší výkyvy teplot ... |
Schlumbergera (Vánoční kaktus) |
Re: květy | Květy nechte samy opadnout. Přidělávala by jste si jenom práci a žádné zlepšení.... |
Chamaedorea elegans (Chamaedorea sličná) |
dotaz | Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli Chamaedorea elelegans kvete a jak květy vypadají? Na rostlin... |
Schlumbergera (Vánoční kaktus) |
květy | Prosím, můžete mi někdo poradit, zda odstraňovat odkvetlé květy nebo to nechat být, až odpadnou samy... |
Sinocrassula (Sinocrassula) |
Re: Sinocrassula densirosulata | Děkuji za upozornění. Asi jsem čerpal na internetu ze špatného zdroje. Upravím tedy podle toho popis... |
Coffea arabica (Kávovník arabský) |
Kávovník | Koupím kávovníky asi 5 Ks, stačí alespoň výška 50 cm Děkuji za nabídku 602 201 527... |
Sinocrassula (Sinocrassula) |
Sinocrassula densirosulata | Dle mé povědomosti nemá rostlina světle zelenou barvu pokožky. Pěstujte ji na přímém slunci a netrap... |
Codiaeum (Kodieum) |
opadalo listí | Prosím o radu. Lísti opadalo, je suchá, bo to tak vypadá. Nechala jsem ji pár minut v mrazivém průva... |
Washingtonia robusta (Washingtonie mohutná) |
Re: Přezimování | to je zcela normální jev,i kdyby list odpad a ne jenom jeden,tak je vše v pořádku. Palmu stačí posun... |
Cycas (Cykas) |
Re: chybna fotka | Termín ukradena si vyprošuji. Sice používám materiály nalezené na interntu, zásadně však ne ty, kde ... |
Cycas (Cykas) |
chybna fotka | ta fotka s siskama cykasu neni zadny cykas revoluta ale nejaky druh cykasu Encephalartos. pochybuji ... |
Cycas (Cykas) |
perez | to jsou teda pindy. autor v řadě věcí nemá pravdu -ty úměry o cm za rok, počtech listů, nesmysl o to... |
Adenium obesum (Pouštní růže) |
Re: poradit | V době zimy je to normální. Nezalévejte, zálivku obnovte až na jaře a znova obrazí.... |
Adenium obesum (Pouštní růže) |
poradit | chci vědět proč mi usychají listy?... |
Dracaena (Dracéna) |
Prosba o radu | Zdravím vás, chtěla bych vás poprosit o vyhodnocení mého problému s dracenou fragranc (s hrubým kmen... |
Washingtonia robusta (Washingtonie mohutná) |
Přezimování | Při přemístění z venku do zimní zahrady kde je asi 8 tupňů hnědnou listy. Prosím poraďte. Moc děku... |
Mimosa pudica (Citlivka stydlivá) |
Re: Dotaz-mimóza | Zkušenosti nemám. Mimózu mám doma cca 2 měsíce a naopak mám problém s opadáváním listů teď na podzim... |
Mimosa pudica (Citlivka stydlivá) |
Dotaz-mimóza | Ráda bych věděla,zda máte někdo zkušenosti se zastřiháváním větví i mimózy.... |