Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.
Rostlina | Předmět | Souhrn |
---|---|---|
Schlumbergera (Vánoční kaktus) |
vánoční kaktus | Z mé vlastní skušenosti nemusí být ani 3 články, podařilo se mi zakořenit pouze jediný. Vložil jsem ... |
Schlumbergera (Vánoční kaktus) |
vánoční kaktus | Mám ho strašně rozbujelý.Mohu ho odstříhat nebo odlámat a kdy? A ty 3 články mohu jenom nechat zasch... |
Yucca (Juka) |
Yucca brevifolia-jak pěstovat | Z USA jsem si přivezla semínka Yucca brevifolia a chystám se je zasít na zahradě. Prosím poraďte mi,... |
Magnolia (Šácholan) |
dotaz | provádí se u magnolie tvarovací řez pro nízký vzhled? Děkuji za odpověď.Gregorová... |
Euphorbia stellata | uschýnanie listov | Na flore Olomouc som nakúpil od p. Michala Svobodu okrem iného Euphorbiu stellata. Doma som ju umies... |
Euphorbia tirucalli (Pryšec tužkovitý) |
Euphorbia Tirucalli | Dobrý den. Mám Euphorbii Tirucalli. A nyní jsem se dozvěděla, že v tropické Africe vystupuje jako mo... |
Yucca (Juka) |
Yucca brevifolia | Ze semínek mi vzrostly 2 rostlinky, už 2.rok jsou téměř pořád stejné, do výšky se jim moc nechce. Ne... |
Schefflera arboricola (Šeflera paprskolistá) |
Re: Schefflera arboricola | Taky jsem náhodou včera získal vrcholový řízek z už asi 1,5m vysoký rostliny. Přes noc jsem ji necha... |
Schefflera arboricola (Šeflera paprskolistá) |
Schefflera arboricola | Potřebuji zjistit, jak se rozmnožuje( v které části roku) a čím hnojit rostlinu pod názvem Scheffl... |
Yucca elephantipes (Juka sloní) |
Re: Yucca - množení | Mělo by stačit jeden z kmínků odříznout, zasunout do stimulátoru (chemický přípravek pro podporu růs... |
Yucca elephantipes (Juka sloní) |
Yucca - množení | Prosím o podrobnější popis množení. Mám strach, že rostlině ublížím. Mám tři kmínky, nejvyšší je asi... |
Ficus elastica (Fíkovník pryžodárný) |
Re: Opadávání listů | Mohlo by se jednat o nedostatečnou výživu. Hnojíte pravidelně?... |
Ficus elastica (Fíkovník pryžodárný) |
Opadávání listů | Dobrý den, Potřeboval bych poradit s opadáváním listů Ficus Elastica. Jedná se o poměrně letitou ro... |
Amelanchier (Muchovník) |
muchovník | Dobrý den, víte něco o amelanchier alnifolia ´Obelisk´? Přžedevším mě zajímá jeho velikost v dospělo... |
Sansevieria canaliculata | dotaz na množeni | Prosím o radu zakoupila jsem si za 700 Kč 1tuto rostlinu je přenádherná a ráda bych si ji rozmnožila... |
Ficus carica (Fíkovník smokvoň) |
ficus | Tento fikovnik samozrejme, ze muzeme prezimovat venku, ale idealni je ho zakryt chvojim ci pytlovino... |
Huernia aspera | Huernia Aspera | Dobrý den, potřebuji poradit jak správně pěstovat Huernia Aspera. Děkuji... |
Peperomia filicaulis | dotaz | Dobrý deň, chcela by som sa len spýtať, či mi neviete poradiť, kde by som našla informácie o týcht... |
Araucaria heterophylla (Blahočet ztepilý) |
Araucaria | Máme doma již asi 25 letý strom, který má výšku cca 2,5m. Skoro již dosahuje strop našeho obývacího ... |
Epipremnum | Re: scindapsus | Doporučuju přihnojit Krystalonem. Bude narůstat velkým tempem. Můj rekord je asi 15m kolem pokoje u ... |