Fórum

Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.

Rostlina Předmět Souhrn
Schlumbergera
(Vánoční kaktus)
vánoční kaktus Z mé vlastní skušenosti nemusí být ani 3 články, podařilo se mi zakořenit pouze jediný. Vložil jsem ...
Schlumbergera
(Vánoční kaktus)
vánoční kaktus Mám ho strašně rozbujelý.Mohu ho odstříhat nebo odlámat a kdy? A ty 3 články mohu jenom nechat zasch...
Yucca
(Juka)
Yucca brevifolia-jak pěstovat Z USA jsem si přivezla semínka Yucca brevifolia a chystám se je zasít na zahradě. Prosím poraďte mi,...
Magnolia
(Šácholan)
dotaz provádí se u magnolie tvarovací řez pro nízký vzhled? Děkuji za odpověď.Gregorová...
Euphorbia stellata uschýnanie listov Na flore Olomouc som nakúpil od p. Michala Svobodu okrem iného Euphorbiu stellata. Doma som ju umies...
Euphorbia tirucalli
(Pryšec tužkovitý)
Euphorbia Tirucalli Dobrý den. Mám Euphorbii Tirucalli. A nyní jsem se dozvěděla, že v tropické Africe vystupuje jako mo...
Yucca
(Juka)
Yucca brevifolia Ze semínek mi vzrostly 2 rostlinky, už 2.rok jsou téměř pořád stejné, do výšky se jim moc nechce. Ne...
Schefflera arboricola
(Šeflera paprskolistá)
Re: Schefflera arboricola Taky jsem náhodou včera získal vrcholový řízek z už asi 1,5m vysoký rostliny. Přes noc jsem ji necha...
Schefflera arboricola
(Šeflera paprskolistá)
Schefflera arboricola Potřebuji zjistit, jak se rozmnožuje( v které části roku) a čím hnojit rostlinu pod názvem Scheffl...
Yucca elephantipes
(Juka sloní)
Re: Yucca - množení Mělo by stačit jeden z kmínků odříznout, zasunout do stimulátoru (chemický přípravek pro podporu růs...
Yucca elephantipes
(Juka sloní)
Yucca - množení Prosím o podrobnější popis množení. Mám strach, že rostlině ublížím. Mám tři kmínky, nejvyšší je asi...
Ficus elastica
(Fíkovník pryžodárný)
Re: Opadávání listů Mohlo by se jednat o nedostatečnou výživu. Hnojíte pravidelně?...
Ficus elastica
(Fíkovník pryžodárný)
Opadávání listů Dobrý den, Potřeboval bych poradit s opadáváním listů Ficus Elastica. Jedná se o poměrně letitou ro...
Amelanchier
(Muchovník)
muchovník Dobrý den, víte něco o amelanchier alnifolia ´Obelisk´? Přžedevším mě zajímá jeho velikost v dospělo...
Sansevieria canaliculata dotaz na množeni Prosím o radu zakoupila jsem si za 700 Kč 1tuto rostlinu je přenádherná a ráda bych si ji rozmnožila...
Ficus carica
(Fíkovník smokvoň)
ficus Tento fikovnik samozrejme, ze muzeme prezimovat venku, ale idealni je ho zakryt chvojim ci pytlovino...
Huernia aspera Huernia Aspera Dobrý den, potřebuji poradit jak správně pěstovat Huernia Aspera. Děkuji...
Peperomia filicaulis dotaz Dobrý deň, chcela by som sa len spýtať, či mi neviete poradiť, kde by som našla informácie o týcht...
Araucaria heterophylla
(Blahočet ztepilý)
Araucaria Máme doma již asi 25 letý strom, který má výšku cca 2,5m. Skoro již dosahuje strop našeho obývacího ...
Epipremnum Re: scindapsus Doporučuju přihnojit Krystalonem. Bude narůstat velkým tempem. Můj rekord je asi 15m kolem pokoje u ...

nejnovější 164 165 166 167 168 169 nejstarší

© Aleš Kyral 2007 - 2024                 DONATE / příspěvek na provoz stránek