Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.
Rostlina | Předmět | Souhrn |
---|---|---|
Musa basjoo | Re: Dotaz | Obecně platí, že jaká šířka nad zemí, to pod zemí. Musí se to samozřejmě brát s rezervou. Nevím, jes... |
Adenium obesum (Pouštní růže) |
dotaz | Podařilo sw mi sehnat semínka této rostliny Adenium Obesum, bohužel bez návodu výsevu, můžete mi por... |
Musa basjoo | Dotaz | Rád bych věděl,kolik má 2metrová Musa Basjoo průměr kořenového balu.Děkuji za odpovědˇ. ... |
Amelanchier alnifolia (Muchovník olšolistý) |
schnutí listů Am. borůvky | Velmi by mě zajímalo, jestli v posledních letech došlo k výskytu nějakých škůdců těto borůvky, mám r... |
Eucalyptus caliginosa | Re: euc | Z latiny to je: pochmurná, zachmuřená nebo mlhavá... |
Betula nana (Bříza trpasličí) |
bíza | kde je něco o bříze:::... |
Acer platanoides (Javor mléč) |
dotaz | kdy a jak se má stříhat acer platanoides royal red. děkuji... |
Eucalyptus caliginosa | euc | Co v překladu znamená caliginosa?... |
Acer rubrum (Javor červený) |
Dotaz - Acer Palmatum | Dobrý den, mám dotaz. Koupila jsem si Acer Palmatum (Bloogood), velikost cca 150cm. Je možné ho pěs... |
Acer saccharum (Javor cukrový) |
javor cukrový | Dá se v našich podmínkách - střední čechy pěstovat javor cukrový. Jde z něj v našich podmínkách získ... |
Amelanchier lamarckii (Muchovník velkokvětý) |
vysadba | Dobrý den, prosím o informaci, jak se vysazuje Muchovník velkokvětý - chceme z keřů mít živý plot - ... |
Ficus lyrata (Fíkovník lyrovitý) |
rozmnožovanie ficusu lyrat | Dobrý deň. Máme veľmi vysoký ficus asi 2,5m, spodné listy sú zhnednuté, rastlina sa nakláňa do boku.... |
Dracaena (Dracéna) |
dračinec | Poradi mi někdo jak mám množit drčenu,nějaké stránky jsem objevil,ale já to z nich nechápu.Nevím,ja... |
Coffea arabica (Kávovník arabský) |
Re: kávovník | Lucie kávovník koupíte v Obi, čas od času se tam objevuje :-)... |
kávovník | Dobrý den, ráda bych koupila semenea kávovníku, nebo malou rostlinku, nevíte náhodou někdo, kde bych... |
kávovník | Dobrý den, rád bych zakoupil kávovník, dobře rostlý, který už i ev.plodí. MOhli byste mi poradit, k... |
Crassula pyramidalis | Kde sehnat tuto rostlinku? | Zdravím všechny pěstitele kaktusů a sukulentů, chtěla bych si tuto rostlinku pořídit ale nenašla jse... |
Kalanchoe pinnata | Prosba o radu | Dobrý den. Dovoluji si Vás touto cestou požádat o radu při pěstování rostliny jménem Kalanchoe Pinna... |
Crossandra (Krosandra) |
crossandra | Dobrý den. Podle článku na adrese http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6TC3-3Y9... |
Crossandra (Krosandra) |
crossandra | Dobry den,rada bych vedela,jestli neni kvetina jedovata.Dekuji,s pozravem L.... |