Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.
Rostlina | Předmět | Souhrn |
---|---|---|
Kalanchoe pinnata | Kalanchoe | Prosím o radu, jak pěstovat kalanchoe, kterou už mám 3 roky, je vysoká asi 35 cm, v šířce asi 20 cm,... |
Euphorbia lactea | jak se starat o euphorbii? | Dobry den,chtela bych Vas moc poprosit o radu,jak se starat o euphorbii lacteu.Slysela jsem,ze se ma... |
Taxodium distichum (Tisovec dvouřadý) |
chci odpovědět | Mám třetí rok tisovec Cascade Falls. Letos na jaře mu poprvé vyrašilo jehličí světle zelené až žluté... |
Pachypodium geayi | zasychání listů | Prosím o radu. Po přesazení rostliny vyrazili nové listy do délky asi 3 cm.Potom od špiček zhnědli, ... |
Aronia (Temnoplodec) |
černá jeřabina | Dobrý den,ČJ obsahuje rutin.Jak se dá,případně co s ním,aby se dal použít na cévy a křečové žíly.Děk... |
Abies concolor (Jedle ojíněná) |
Abies concolor | Prosím o odpověď - mám Abies concolor v konterjneru, výška cca 150 cm. Jak dlouho může v tomto konte... |
Lonicera henryi (Zimolez Henryův) |
Lonicera Henryi | Dobrý den, zajímalo by mě, zda tato rostlina nebo její bobule (plody) jsou jedovaté. Děkuji... |
Euphorbia milii (Trnová koruna) |
Re: rada | Rozhodně ano! Tyhle rostliny mají rádi teplo.... |
Euphorbia milii (Trnová koruna) |
rada | Euphorbia milii je potřeba na zimu dát tento keř domů?a za další se chci zeptat na crossandra fortun... |
Echeveria glauca | přezimování | Ahojky, loni jsem dostala echeverii glaucu (snad jsem ji podle obrázku poznala správně). Bohužel mi ... |
Dracaena marginata | Listy | Dobrý den, co způsobuje žloutnutí listů u této rostliny - málo nebo moc vody? A ještě asi trochu n... |
Pachypodium namaquanum | Re: Koupě | Dobrý den. Bohužel v současné době žádná semena neprovádám. Z vlastní zkušenosti bych spíše doporuči... |
Pachypodium namaquanum | Koupě | Dobrý den, měla bych zájem o koupi této roszliny.Můžete mi říci, zda je tato možnost i u Vás nebo kd... |
Bombax ellipticum | klíčenie Bombax elipticum | Semená vysievať pri stálej teplote, alebo kolísanie teplôt (deň/noc)? Ako lho si uchovávajú semená k... |
Calathea (Kalatea) |
calathea | Mám calatheu vysokého vzrůstu asi 10, zelené listy se žlutým žilkováním, zalévám vyloženě převařenou... |
Euphorbia (Pryšec) |
Dotaz | Dostal jsem jako dárek rostlinu označenou štítkem Euphorbia hermentiana. Potřeboval bych získat info... |
Prunus lusitanica (Bobkovišeň portugalská) |
Prunus Lusitanica | Dobry den, obracim se na Vas s dotazem ohledne bobkovisne portugalske. Poridil jsem si ji v podob... |
Crassula ovata (Tlustice vejčitá) |
Re: Monstrosa | Tak problémom bola naozaj malá zálievka,rastlinka sa do troch dní spamatala a už vyzerá oveľa lepšie... |
Calathea lancifolia (Kalatea kopinatá) |
Re: Dotaz | Všechny druhy jsou jedovaté, ale nedokážu říci, jestli si ji kočka všimne nebo ne.... |
Calathea lancifolia (Kalatea kopinatá) |
Dotaz | Chtěl bych se zeptat. Nedávno mamka dostala kytku jménem calathea lancifolia. Mam doma kocoura, a ně... |