Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.
Rostlina | Předmět | Souhrn |
---|---|---|
Ficus (Fíkus) |
ficus kinky | Dobrý den,prosím o radu jak se starat o ficus kinky abych mu neublížila a byl stále tak pěkný.Děku... |
Lonicera involucrata (Zimolez zákrovečný) |
Zimolez zákrovečný | Dobrý den, co se z rostliny používá jako lék proti menstruačním potížím. Nejsou plody nebo kvě... |
Euphorbia tirucalli (Pryšec tužkovitý) |
dotaz | Dobrý den, dnes jsem si koupila tuto zajímavou rostlinu, protože se mi líbila,je taková netradiční a... |
Euphorbia tirucalli (Pryšec tužkovitý) |
prozba | Dobrý den,mám stejný dotaz jako paní Jitka Černá...Velice prosím o odpověd.Děkuji bea... |
Lilium longiflorum (Lilie dlouhokvětá) |
Lilie velkokvětá | Dobrý den, ráda bych se zeptala, kdy se Lilie VElkokvětá zatahuje, je toho období pro odstranění nad... |
Alocasia x amazonica | alocasia amazopnica | Jaká je nejlepší půda pro tuto rostlinu?... |
Dracaena (Dracéna) |
hnědé skvrny na listech | Dobrý den, nevím si rady s problémem, který trápí mou dracenu. Na listech se tvoří hnědé skvrny 1 a... |
Ficus (Fíkus) |
jedovatost? | Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je fíkus jedovatý. Doma mám fíkus se širokými velkými a tmavě zele... |
Calathea crocata | calathea crocata | Chtěla bych se zeptat na jednu otázku... Na mé kytce se objevily jakoby pavučiny a listy se začali ... |
Mangifera (Mangovník) |
mango | Prosim o radu. Mam v kvetinaci 8 mesicu stare mango,priblizne 30cm vysoke.Co s nim dal?Jak casto pre... |
Lonicera caprifolium (Zimolez obecný) |
Zimolez kozí list - bobule | Dobrá den, chtěla bych podadit, zda červené bobule zimolezu kozí list jsou jedovaté. Mám 4 letého s... |
Dracaena (Dracéna) |
co s dracenou | Dobrý den,chtěla bych poprosit o radu,mám asi 10 let starou Dracenu,je asi 1,5m vysoká,má 4 dlohé km... |
Crossandra (Krosandra) |
Re: Crossandra fortuna | Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda klasy po odkvětu odstřihnout nebo je mám nechat?... |
Passiflora actinia | zpráva | dobrý den chtěla bych se zeptat na to že mi rodiče koupili mučenku velkou a udali se tam takové zele... |
Sempervivum (Netřesk) |
Dobre slike | Pozdrav iz Ljubljane, Slovenija! Sem ljubiteljica netreskov in slučajno sme naletela na to stran. Hv... |
Echeveria glauca | Re: přezimování | Dobrý den. Pěstováním echeverií se zabývám už několik let a ve své sbírce mám několik druhů. Pěstovn... |
Pachypodium geayi | Re: zasychání listů | Hnědnutí a zasychání lístků u Pachypodia , jak to popisujete je zcela běžný jev, pokud se rostlině n... |
Euphorbia lactea | Re: jak se starat o euphorbii? | Dobrý den. Pěstování Euphorbie je zcela jednoduché, stejně jako většiny sukulentů. Má ráda slunečno... |
Kalanchoe pinnata | Re: Kalanchoe | Dobrý den. Všechny druhy kalanchoí jsou snadno rostoucí,potřebují porovitou a živinami bohatou půdu... |
Thuja occidentalis (Zerav západní) |
živý plot | Prosím o sdělení můžete-li dodat na dobírku cca 40 ks /pro 12 bm živ.plotu/ rostlin thuja spiralis ?... |