Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.
Rostlina | Předmět | Souhrn |
---|---|---|
Vaccinium corymbosum (Borůvka chocholičnatá) |
dotaz na pěstování | Vloni jsem koupila 2 kanadské borůvky, jsou zasazené v rašelině a hrabance na jižní straně, přes zim... |
Musa acuminata | dotaz | Dobrý den, koupila jsem si banánovník, podle listů je to Musa Acuminata a bohužel nevím jak se pěstu... |
Guzmania minor | Guzmania minor rondo | Chtěla jsem se zeptat, jaké velikosti dorůstá květina Guzmania minor rondo a Croton pěstovaný v poko... |
Hebe (Hebe) |
Hebe | Existuje prosím kniha s podrobným popisem druhů,kultivarů a návodem k pěstování Hebe. Mám ve skalce ... |
Pseudolithos | Pseudolithos | Dobrý den, můžete mi, prosím, poradit, kde bych nalezla podrobnější informace o pěstování Pseudol... |
Tillandsia aeranthos | Tillandsia auranthos | Jaké světlo, teplotu a vlhkost potřebuje jmenovaná rostlina... |
Hylocereus undatus (Kaktusový fík) |
Re: Hylocereus -stonek | Bude to určitě jiný druh. Hylocereus Undatus mi vyklíčil ze semínka a je to 'placatý kaktus' jako op... |
Hylocereus undatus (Kaktusový fík) |
Hylocereus -stonek | Může mít semenáček Hylocereusu (asi 6cm vysoký) 4-hraný stonek ,nebo se jedná o jiný druh kaktu... |
Lonicera kamtschatica (Zimolez kamčatský) |
boruvka kamčatská | prosím o informaci, kde se dají sehnat listy z této borůvky kamčatské, potřebuji je na léčení čajem,... |
Nolina | Re: slonia noha | Dobrý den. Může to být malou nebo naopak velkou zálivkou. Zkusil bych ji přesadit do čerstvého subst... |
Crossandra (Krosandra) |
Crossandra fortuna | Dobrý den, chtěla jsem se zeptata zda klasy po odkvětu se ostřihnou nebo je mám nechat? Děkuji... |
Nolina | slonia noha | Dobry den, chcela by som Vas poprosit o radu. Nasej slonej nohe, zacali schnut listy a dalo by sa p... |
Adansonia (Baobab) |
Re: iformace o koupi | semena jsem si objednala na adrese www.kpr.sk - mají tam nejen baobaby. semena vyseju zítra, tak uvi... |
Euphorbia canariensis | dotaz | Dobrý den, chtěla jsem se zeotat.Zakoupila jsem v květinářství tento druh a nevím jak o něj v dom... |
Asimina (Muďoul) |
Asimina a hnojení | Prosím o radu,čím je dobré Asiminu přihnojit během vegetace,aby byly nárůsty větší.Mám dva druhy již... |
Lonicera etrusca (Zimolez etruský) |
Re: Zimolez | Nemám s tím zkušenosti, ale řekl bych že by mohly řízky doopravdy zakořenit, když se zasadí šikmo do... |
Adansonia (Baobab) |
Výsev | Výsev není tak lehký jak se zdá. Někteří doporučují semena namočit do 10% peroxidu vodíku na 12 hod... |
Lonicera etrusca (Zimolez etruský) |
Zimolez | Dobrý den, chtěla bych vědět jak si můžu rozmnožit Loniceru Etruscu. Mám rostlinu asi 5 let starou. ... |
Adenium obesum (Pouštní růže) |
Re: dotaz | Ne. V tomto případě neexistují žádné jiné barvy.... |
Hoya kerrii | dotaz | Dobry den, chtela bych se zeptat, jak je to s dostupnosti voskovky hoya kerrii. Moc se mi libi a rad... |