Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.
Rostlina | Předmět | Souhrn |
---|---|---|
Calathea (Kalatea) |
Calathea-dotaz | Dobrý den,prosím Vás mám dotaz.Díky Vaším stránkám jsem našla název a popis květiny.Je krásná a zají... |
Blechnum (Žebrovice) |
Dotaz | Dobrý den! Mám dotaz ohledně Kapradin.Jsou některé druhy menšího vzrůstu které by se daly použít v ... |
Crossandra (Krosandra) |
Re: crossandra fortuna | Ano, ale ne v naších zeměpisných podmínkách :o) Potřebuje teploučko.... |
Crossandra (Krosandra) |
crossandra fortuna | Dobrý den, ráda bych věděla, zda se může crossandra pěstovat i venku aj v zime. Děkuji K.K.... |
Datura (Durman) |
Re: dotaz | Dobrý den. Problém by mohlo být právě to slunné místo. Zkuste jej přemístit do stínu, přímé slunce D... |
Datura (Durman) |
dotaz | Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, proč mš u durmanu žloutnou listy a ani moc nekvete.Přitom hnojím 2x... |
Euphorbia tirucalli (Pryšec tužkovitý) |
euphorbia tirucalli | Zdravím a mám dotaz.také jsem na netu četla,že tato rostlina euphorbia tirucalli se podílí na vzniku... |
Nolina | Re: ??? Jak to tedy je ??? | Je to problém. V květinářství když koupíte již s kmínkem, tak bude mít uříznutý vršek a do výšky se ... |
Nolina | ??? Jak to tedy je ??? | Dobrý den, chci se zeptat,jestli sloní noha opravdu roste do výšky. V květinářství mi bylo řečeno,že... |
Bougainvillea (Bugenvilea) |
Bougenvilea | Dobrý den, chtěla bych se zeptat proč mi opadávají ještě neodkvetlé barevné listeny a zda mám větvič... |
Dracaena deremensis | dracena | Dostala som tento kvet do daru a po case som si vsimla, ze jej padaju listy a na nej sa nachadzaju m... |
Monstera (Monstera) |
Re: Monstera | Podle wikipedie http://cs.wikipedia.org/wiki/Jedovat%C3%A9_pokojov%C3%A9_rostliny je. To je ovšem ve... |
Monstera (Monstera) |
Monstera | Dobrý den, chci se zptat, jestli je tato rostlina jedovatá? Měli jsme v plánu ji umístit do voliéry ... |
Ficus pumila (Fíkovník šplhavý) |
Email pro Katerinu | Ahojky,Už jsem Vám zaslala email,stačí když odepíšete:)... |
Callistemon (Štětkovec) |
Callistemon | Mám druhým rokem Callistemon, hnojím a nekvetl, můžu ho nyní ostříhat? Děkuji ... |
Passiflora coccinea | Re: Passiflora | Dobrý den. Řekl bych spíše, že musíte pěstovat v bytě. Kromě léta a teplého počasí by venku určitě n... |
Passiflora coccinea | Passiflora | Dobrý den, máte prosím Passifloru coccineu? Mohla by se pěstovat i v bytě? Kolik stojí, děkuji za od... |
Narcissus poeticus (Narcis bílý) |
Narcissus Poeticus | Dobry den - nevit prosim jak bych zjistila, kde se daji koupit cibulky Narcissu Poeticus (Pheasant's... |
magnolia obovata(Slideshow) | zajímmá mne kde se dá koupit tato rostlina a kolik stojí.... | |
Ficus (Fíkus) |
Re: ficus kinky | Jednoduché. Udržovat substrát vlhký, můžete každých 14 dní přihnojovat, 1x ročně přesadit a střihat ... |