Fórum

Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.

Rostlina Předmět Souhrn
Calathea
(Kalatea)
Calathea-dotaz Dobrý den,prosím Vás mám dotaz.Díky Vaším stránkám jsem našla název a popis květiny.Je krásná a zají...
Blechnum
(Žebrovice)
Dotaz Dobrý den! Mám dotaz ohledně Kapradin.Jsou některé druhy menšího vzrůstu které by se daly použít v ...
Crossandra
(Krosandra)
Re: crossandra fortuna Ano, ale ne v naších zeměpisných podmínkách :o) Potřebuje teploučko....
Crossandra
(Krosandra)
crossandra fortuna Dobrý den, ráda bych věděla, zda se může crossandra pěstovat i venku aj v zime. Děkuji K.K....
Datura
(Durman)
Re: dotaz Dobrý den. Problém by mohlo být právě to slunné místo. Zkuste jej přemístit do stínu, přímé slunce D...
Datura
(Durman)
dotaz Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, proč mš u durmanu žloutnou listy a ani moc nekvete.Přitom hnojím 2x...
Euphorbia tirucalli
(Pryšec tužkovitý)
euphorbia tirucalli Zdravím a mám dotaz.také jsem na netu četla,že tato rostlina euphorbia tirucalli se podílí na vzniku...
Nolina Re: ??? Jak to tedy je ??? Je to problém. V květinářství když koupíte již s kmínkem, tak bude mít uříznutý vršek a do výšky se ...
Nolina ??? Jak to tedy je ??? Dobrý den, chci se zeptat,jestli sloní noha opravdu roste do výšky. V květinářství mi bylo řečeno,že...
Bougainvillea
(Bugenvilea)
Bougenvilea Dobrý den, chtěla bych se zeptat proč mi opadávají ještě neodkvetlé barevné listeny a zda mám větvič...
Dracaena deremensis dracena Dostala som tento kvet do daru a po case som si vsimla, ze jej padaju listy a na nej sa nachadzaju m...
Monstera
(Monstera)
Re: Monstera Podle wikipedie http://cs.wikipedia.org/wiki/Jedovat%C3%A9_pokojov%C3%A9_rostliny je. To je ovšem ve...
Monstera
(Monstera)
Monstera Dobrý den, chci se zptat, jestli je tato rostlina jedovatá? Měli jsme v plánu ji umístit do voliéry ...
Ficus pumila
(Fíkovník šplhavý)
Email pro Katerinu Ahojky,Už jsem Vám zaslala email,stačí když odepíšete:)...
Callistemon
(Štětkovec)
Callistemon Mám druhým rokem Callistemon, hnojím a nekvetl, můžu ho nyní ostříhat? Děkuji ...
Passiflora coccinea Re: Passiflora Dobrý den. Řekl bych spíše, že musíte pěstovat v bytě. Kromě léta a teplého počasí by venku určitě n...
Passiflora coccinea Passiflora Dobrý den, máte prosím Passifloru coccineu? Mohla by se pěstovat i v bytě? Kolik stojí, děkuji za od...
Narcissus poeticus
(Narcis bílý)
Narcissus Poeticus Dobry den - nevit prosim jak bych zjistila, kde se daji koupit cibulky Narcissu Poeticus (Pheasant's...
  magnolia obovata(Slideshow) zajímmá mne kde se dá koupit tato rostlina a kolik stojí....
Ficus
(Fíkus)
Re: ficus kinky Jednoduché. Udržovat substrát vlhký, můžete každých 14 dní přihnojovat, 1x ročně přesadit a střihat ...

nejnovější 158 159 160 167 168 169 nejstarší

© Aleš Kyral 2007 - 2024                 DONATE / příspěvek na provoz stránek