Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.
Rostlina | Předmět | Souhrn |
---|---|---|
Aeonium cuneatum | Re: aeonium cuneatum | Myslím že to bude jako s jinýma tlusticema. Tedy malá zálivka a nemilosrdně ji mučit na sluníčku :o)... |
Aeonium cuneatum | Re: tustice | Dobrý den. Doporučuju kromě mospilanu taky vlnatku nejdřív obrat ručně, osvědčilo se mi na to párátk... |
Aeonium cuneatum | tustice | mám mnoho let tlustici,je nádherná,ale bohuželji napadla vlnatka, nevím co mám dělat,opakovaně jsem ... |
Aeonium cuneatum | aeonium cuneatum | přivezla jsem si z Walesu aeonium cuneatum,mám slabost pro tlusticovité,ale o téhle nic nevím...květ... |
Passiflora caerulea (Mučenka modrá) |
dotaz | Jak zajistit dozrání plodů u Pass.careluea.Mám jenom jednu rostlinu a opyluji štětečkem. Jaká rostli... |
Cycas revoluta (Cykas japonský) |
Re: prostředí | Dobrý den. Řekl bych, že právě především v bytě. V létě jej lze sice bez problémů letnit, ale naši z... |
Cycas revoluta (Cykas japonský) |
prostředí | chtel bych se zeptat jestli se dá cycas revoluta pestovat i v byte. dekuji... |
Dioscorea mexicana (Yam mexický) |
Re: Co to je? | Dobrý den. Myslím, že jste rostlinu identifikoval správně, tedy Dioscorea Mexicana.... |
Dioscorea mexicana (Yam mexický) |
Co to je? | Dobrý den, na floře jsem koupil, řekl bych že hlízu ale moc se nevyznám, je po povrchu dřevnatá a ří... |
Dracaena draco (Dračinec obecný) |
Dotaza | Dobrý den, mám přibližně rok doma dracenu a cca před měsícem se jí na listech začali dělat bílé ... |
Calathea crocata | calathea crocata | Dobry den,zakoupila jsem si tuto kvetinu a prodavacka mi zdelila ze ma mit tato kvetina polostin a z... |
Sorbus koehneana (Jeřáb Koehneův) |
dotaz | Prosím o stručné sdělení zda je jeřáb Kohneův náchylný na vymrznutí a jak se pěstuje, kam ho nasázet... |
Hylocereus undatus (Kaktusový fík) |
Re: Hylocereus -stonek | Ano, muže se jednat o H. undatus, má čtyřhraný stonek, rozhodně není placatý, jako opuncie! ... |
Populus (Topol) |
japonský topol | Dobrý den, mám dotaz na křížence Populus Nigra x populus Henri Maxovicze. Prosím o sdělení, jaké ten... |
Clerodendrum (Blahokeř) |
dotaz | Prosím o radu. Již několik let vlastním Blahokeř Thomson, za celou dobu kvetl pouze jednou. Je umíst... |
Juniperus (Jalovec) |
jalovec hybernica | Prosím o radu,zda mohu použít tuto rostlinu jako živý plot?... |
Cyperus (Šáchor) |
Papyrus | Dobrý den, zakoupila jsem v Bauhauzu polomrtvý Papyrus, protože je miluji, jala jsem se ho zachraňov... |
Euphorbia leuconeura | Re: množení | Dobrý den. Množí se právě těmi semínky o kterých píšete. Jednoduše se uchytávají.... |
Sedum spectabile (Rozchodník nádherný) |
Sedum | Na zahrádce mám Sedum spectabilis BRILLIANT, nebo NEON. Zajímá mě, jak je léčivý. Babička mi šťávou ... |
Euphorbia leuconeura | množení | Dobrý den strávila jsem celý den nad hledáním tohoto druhu kytky Euphorbia Leuconeura a nepodařilo s... |