Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.
Rostlina | Předmět | Souhrn |
---|---|---|
Yucca aloifolia (Juka alojolistá) |
dotaz | dobrý den chtěla bych se zeptat,juka má na vrchu asi tří listů bělavý povlak a listy jsou lehce do h... |
Tillandsia (Tillandsie) |
odnož | Zajímalo by mě, jak odeberu odnož tak, aniž bych tillandsii ublížila. Chci ji nalepit na další kámen... |
Adansonia (Baobab) |
Re: Vysev.. | Myslím že to byla delší doba. Každopádně ze 4 semínek vzešly 3, ale ani jedna rostlinka mi nepřežila... |
Adansonia (Baobab) |
Re: Vysev.. | A vyklicili nakonec? A po jake dobe? Nevím jestli těch 14 dní není málo...... |
Euphorbia lathyris (Pryšec křížmolistý) |
Re: dotaz | Nedokážu říct přesně, ale hádal bych že celá. Všichni pryšci jsou jedovatí a ochutnávat je určitě ne... |
Adansonia (Baobab) |
Re: Vysev.. | U mě to probíhalo tak, že jsem na 60 - 70C začal a nechal to vychladnout na pokojovou teplotu. To sp... |
Euphorbia acrurensis | Re: kaktus - choroba | Pokud mi to něco nepopíšete nebo nepošlete foto, lze jen opravdu těžko radit. Ještě bych upřesnil, ž... |
Euphorbia lathyris (Pryšec křížmolistý) |
dotaz | která část Pryšce křížmolistého je jedovatá ?????... |
Adansonia (Baobab) |
Vysev.. | Ahoj, uz ani nevim kde jsem seminka koupil, ale namocil jsem je na 24hod, avsak do vody normalni t... |
Euphorbia acrurensis | kaktus - choroba | Dobrý den, potřeboval bych radu, koupil jsem si kaktus Euphorbia ingens možná acrurensis a zdá se ... |
Cortaderia selloana (Kortaderie dvoudomá) |
kortaderie pampová | chtěla bych se zeptat jestli se na jaře kortaderie pampová střihá a pokud ano na jakou výšku.Děkuji.... |
Juncus (Sítina) |
juncus | Zdravím a mám dotaz. Dá se juncus spiralis pěstovat jako pokojová rostlina?Pokud ano za jakých podm... |
Coccothrinax boschiana | info o pestovaní | Prosím návod na pestovanie palmy coccothrinax boschiana... |
Lithops (Živé kameny) |
dotaz | Pěstuju kaktusy i sukulenty a bonsaje a chtěla bych koupit nějaké živé kameny, ale nabídka je velmi ... |
Eucalyptus (Eukalypt) |
Re: eukalyptus | V našich podmínkách by nepřežil. Musí se schovat a udržovat podobně jako venku.... |
Dioscorea elephantipes (Sloní noha) |
Re: sloní noha | Předpokládám, že se bude jednat o příliš velkou zálivku a nedostatek světla a tepla.... |
Dioscorea elephantipes (Sloní noha) |
sloní noha | Na této rostlině mi opadaly listy a samotná noha odshora směrem dolů uvnitř měkne.Prosím o vysvětlen... |
Hebe albicans | dotaz | Chtěla jsem se zaptat jak pěstovat Hebe Albicans? Je mrazu odolná? do jaké velikosti doroste. Děkuj... |
Cornus (Dřín) |
Svída | Už jsem to napsal, ale raději ještě jednou - ty dva obrázky nejsou určitě svída - to byl můj omyl, z... |
Eucalyptus (Eukalypt) |
eukalyptus | Prosim jak ho pestovat venku,a co pres zimu? Predem dekuji za odpoved. S pozdravem Ondra... |