Fórum

Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.

Rostlina Předmět Souhrn
Pachypodium geayi Vlhkost a světlo Dobrý den, chtěl sem se optat jak velkou vlhkost potřebuje tahle rostlina na obrázku č.2 v býlém kv...
Narcissus poeticus
(Narcis bílý)
Re: Narcissus Poeticus Našla jsem je v katalogu pana Koníčka -www.lukon-glads.cz jaroslav.konicek@lukon-glads.cz můžete se ...
Chrysanthemum indicum
(Listopadka indická)
Herbář Dobrý den, dělám herbář do školy a nikde nemůžu zjistit latinský název chryzantémy drobnokvěté... ...
Hippophae
(Rakytník)
dotaz Učinkuje rakytník i na štítnou žlázu,potíže má vnučka které je 20 měsíců...
Sedum telephium
(Rozchodník nachový)
Sedum Telephium Dobrý den, mám na zahrádce nově Sedium Telephium, ale nemám s jeho pěstováním žádné zkušenosti. Neví...
Kalanchoe pinnata Re: Kalanchoe Dobrý den,v létě jsem dostala kalanchoi,ta odkvetla a od té doby ji stále opadávají listy,ať ji zalé...
Erica gracilis
(Vřesovec kapský)
Přezimování Koupila jsem si v září červenou erica gracilis. Prosím o radu, jak ji zazimovat. Stačí překrýt větve...
Agapanthus africanus Re: dotaz Mrazuvzdorný nebude. U nás přečkává zimu ve sklepě....
Agapanthus africanus dotaz Agapanthus africanus Charlotte je mrazuvzdorna rostlina? Predem dekuji...
Pieris japonica
(Pieris japonská)
Re: Pieris japonica Dobrý den. Je to možné. Seznam prodávaných kultivarů na tomto webu není a také nikdy nebude zdaleka ...
Pieris japonica
(Pieris japonská)
Pieris japonica Dobrý den, Bakker nabízí pieris japonica Passion, nikde jinde ho však nemůžu najít, existuje vůbec t...
Adenium Dotaz Dovezla jsem si kristalický kámen a má to být pouštní růže, nevím co mám udělat, aby mi vykvetla ...
Musa basjoo Re: Dotaz Dobrý den. Zkuste se informovat v subtropickém zahradnictví kruh: http://www.zahradnictvikruh.cz/ ....
Musa basjoo Dotaz Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o informaci jak co nejlépe pěstovat mrazuvzdorný banánovník. Zda ...
Calluna
(Vřes)
Re: Calluna vres Dospělé keře se roztáhnout na šířku asi 0,5m. Takže podle toho se můžete řídit. Samozřejmě záleží na...
Aeonium cuneatum Re: aeonium cuneatum Dobrý den. Podorbné články o pěstování sukulentů a Aeonií naleznete na našich stránkách http://kra...
Ficus
(Fíkus)
ficus melany dnes jsem si koupila ficus el melany a nemůžu o tom nic najít.Jak ji mám pěstovat?Asi to,že mají rád...
Senecio confusus pěstování Ráda bych se zeptala na pěstování této rostliny, péče o ni v letním období a na uchování a peči v zi...
Calluna
(Vřes)
Calluna vres kúpila som si 15 rastlín Calluna vres a neviem v akých odstupoch ich mám vysadiť...
Dracaena sanderiana
(Dračinec pruhovaný)
dotaz rád bych získal více informací.jak s pěstováním LUCKY BAMBOO STICK,kteou jsem zakoupil v IKEA jako s...

nejnovější 155 156 157 167 168 169 nejstarší

© Aleš Kyral 2007 - 2024                 DONATE / příspěvek na provoz stránek