Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.
Rostlina | Předmět | Souhrn |
---|---|---|
Pachypodium geayi | Vlhkost a světlo | Dobrý den, chtěl sem se optat jak velkou vlhkost potřebuje tahle rostlina na obrázku č.2 v býlém kv... |
Narcissus poeticus (Narcis bílý) |
Re: Narcissus Poeticus | Našla jsem je v katalogu pana Koníčka -www.lukon-glads.cz jaroslav.konicek@lukon-glads.cz můžete se ... |
Chrysanthemum indicum (Listopadka indická) |
Herbář | Dobrý den, dělám herbář do školy a nikde nemůžu zjistit latinský název chryzantémy drobnokvěté... ... |
Hippophae (Rakytník) |
dotaz | Učinkuje rakytník i na štítnou žlázu,potíže má vnučka které je 20 měsíců... |
Sedum telephium (Rozchodník nachový) |
Sedum Telephium | Dobrý den, mám na zahrádce nově Sedium Telephium, ale nemám s jeho pěstováním žádné zkušenosti. Neví... |
Kalanchoe pinnata | Re: Kalanchoe | Dobrý den,v létě jsem dostala kalanchoi,ta odkvetla a od té doby ji stále opadávají listy,ať ji zalé... |
Erica gracilis (Vřesovec kapský) |
Přezimování | Koupila jsem si v září červenou erica gracilis. Prosím o radu, jak ji zazimovat. Stačí překrýt větve... |
Agapanthus africanus | Re: dotaz | Mrazuvzdorný nebude. U nás přečkává zimu ve sklepě.... |
Agapanthus africanus | dotaz | Agapanthus africanus Charlotte je mrazuvzdorna rostlina? Predem dekuji... |
Pieris japonica (Pieris japonská) |
Re: Pieris japonica | Dobrý den. Je to možné. Seznam prodávaných kultivarů na tomto webu není a také nikdy nebude zdaleka ... |
Pieris japonica (Pieris japonská) |
Pieris japonica | Dobrý den, Bakker nabízí pieris japonica Passion, nikde jinde ho však nemůžu najít, existuje vůbec t... |
Adenium | Dotaz | Dovezla jsem si kristalický kámen a má to být pouštní růže, nevím co mám udělat, aby mi vykvetla ... |
Musa basjoo | Re: Dotaz | Dobrý den. Zkuste se informovat v subtropickém zahradnictví kruh: http://www.zahradnictvikruh.cz/ .... |
Musa basjoo | Dotaz | Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o informaci jak co nejlépe pěstovat mrazuvzdorný banánovník. Zda ... |
Calluna (Vřes) |
Re: Calluna vres | Dospělé keře se roztáhnout na šířku asi 0,5m. Takže podle toho se můžete řídit. Samozřejmě záleží na... |
Aeonium cuneatum | Re: aeonium cuneatum | Dobrý den. Podorbné články o pěstování sukulentů a Aeonií naleznete na našich stránkách http://kra... |
Ficus (Fíkus) |
ficus melany | dnes jsem si koupila ficus el melany a nemůžu o tom nic najít.Jak ji mám pěstovat?Asi to,že mají rád... |
Senecio confusus | pěstování | Ráda bych se zeptala na pěstování této rostliny, péče o ni v letním období a na uchování a peči v zi... |
Calluna (Vřes) |
Calluna vres | kúpila som si 15 rastlín Calluna vres a neviem v akých odstupoch ich mám vysadiť... |
Dracaena sanderiana (Dračinec pruhovaný) |
dotaz | rád bych získal více informací.jak s pěstováním LUCKY BAMBOO STICK,kteou jsem zakoupil v IKEA jako s... |