Fórum

Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.

Rostlina Předmět Souhrn
Lithops
(Živé kameny)
Lithops Dobrý den, koupila jsem si Lithops, ale nevím jak se o něj mám starat, jdiné co vím je že se zalévá ...
Picea pungens
(Smrk pichlavý)
smrk stříbrný Dotaz: jaký je roční přírustek smrku stříbrného, který byl vysazen před 25 lety?...
Euphorbia triangularis Re: euphorbia Dobrý den. Ano, mail bude nejvhodnější. Je uveden v menu Kontakt, jinak webmaster@rostliny.net ....
Euphorbia triangularis euphorbia Dobrý den, měl bych prosím prosbičku. Zakoupil jsem tento kaktus a nevím přesně jak se jmenuje a co ...
Juglans nigra
(Ořešák černý)
Juglans Nigra Dobrý den, sháním oplodí ořešáku Juglans Nigra, můžete mi poradit, kde roste v Čechách ? Jsem z v...
Ficus benjamina
(Smokvoň plačící)
Je jedovaty? Dobry den, rada bych se zeptala, zda je ficus benjamin jedovaty. Mam male dite a obcas mu otrhava l...
Lysimachia nemorum
(Vrbina hajní)
Lysimachia Chtěla bych se zeptat, jestli tato rostlina může měnit na podzim barvu. Mám tuto kytičku na balkoně ...
Washingtonia robusta
(Washingtonie mohutná)
Re: Washingtonia Robusta Dobrý den. Možná je problém právě umístění na přímém slunci. To palmám nevyhovuje. Přímé slunce není...
Washingtonia robusta
(Washingtonie mohutná)
Washingtonia Robusta Dobrý den. Prosím o radu pro ošetřování těchto rostlin proti škůdcům a proti chorobám. Sotva se n...
Narcissus
(Narcis)
botanické Dají se u nás koupit botanické skalkové, bulbo., romieuxii, cyclamin. ad. děkuji za pomoc...
Dracaena marginata opadávání listů dobrý den,je to tak dva dny co mi začal hodně opadávat listy.chtěla bych se zeptat čím to je a jak t...
Calathea crocata Re: calathea crocata Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak často se má tato květina zalévat a kde má být správně umístěna ,...
Tillandsia
(Tillandsie)
Re: odnož Na takhle formulovaný dotaz je obtížné odpovědět: Důležité je, jak velká je odnož, jaký je to druh. ...
Acer palmatum
(Javor dlanitolistý)
acer palmatum Dobrý den,sháním druh javoru dlaňolistého,který má zelený list s černeným lemováním.Neznám jeho přes...
Lithops
(Živé kameny)
Re: živé kameny Dobrý den. Jestli to dobře chápu, tak kameny nemáte na okně, což je veliká chyba. Jestli začínají ro...
Lithops
(Živé kameny)
živé kameny Dobrý den, prosím o radu. Asi před měsícem jsem si koupila květináček s živými kameny. Netuším, jaký...
Lithops
(Živé kameny)
Re: Živé kameny Zálivka stačí opravdu pouze minimální. Pokud je víc kamenů sesazeno k sobě, je to naopak lepší. Podp...
Lithops
(Živé kameny)
Živé kameny Opravdu se nemají zalévat?A nevadí že mám dva v jednom květináčku?Děkuji...
Salix
(Vrba)
Re: vrba - salix Dobrý den. Neviděl bych v tom problém. Jedině kořeny by případně mohly narušit vyzdívku, ale na samo...
Salix
(Vrba)
vrba - salix Dobrý den, mám jeden dotaz, může se prosím vás zasadit vrba v blízkosti studny? děkuji...

nejnovější 154 155 156 167 168 169 nejstarší

© Aleš Kyral 2007 - 2024                 DONATE / příspěvek na provoz stránek