Příspěvky lze přidávat pouze z karet rostlin. Dotazy ohledně zakoupení rostliny nebo semena které nenaleznete v aktuální nabídce eshopu prosím nepište. Budou s ohledem na zvýšení přehlednosti stránek a pomíjivost požadavku vymazány. Platí pravidlo: co se v nabídce nenalézá, nedokáži bohužel zprostředkovat a nabídnout. V takovém případě prosím zadejte požadavek v burze. Děkuji za pochopení.
Rostlina | Předmět | Souhrn |
---|---|---|
Lithops (Živé kameny) |
Lithops | Dobrý den, koupila jsem si Lithops, ale nevím jak se o něj mám starat, jdiné co vím je že se zalévá ... |
Picea pungens (Smrk pichlavý) |
smrk stříbrný | Dotaz: jaký je roční přírustek smrku stříbrného, který byl vysazen před 25 lety?... |
Euphorbia triangularis | Re: euphorbia | Dobrý den. Ano, mail bude nejvhodnější. Je uveden v menu Kontakt, jinak webmaster@rostliny.net .... |
Euphorbia triangularis | euphorbia | Dobrý den, měl bych prosím prosbičku. Zakoupil jsem tento kaktus a nevím přesně jak se jmenuje a co ... |
Juglans nigra (Ořešák černý) |
Juglans Nigra | Dobrý den, sháním oplodí ořešáku Juglans Nigra, můžete mi poradit, kde roste v Čechách ? Jsem z v... |
Ficus benjamina (Smokvoň plačící) |
Je jedovaty? | Dobry den, rada bych se zeptala, zda je ficus benjamin jedovaty. Mam male dite a obcas mu otrhava l... |
Lysimachia nemorum (Vrbina hajní) |
Lysimachia | Chtěla bych se zeptat, jestli tato rostlina může měnit na podzim barvu. Mám tuto kytičku na balkoně ... |
Washingtonia robusta (Washingtonie mohutná) |
Re: Washingtonia Robusta | Dobrý den. Možná je problém právě umístění na přímém slunci. To palmám nevyhovuje. Přímé slunce není... |
Washingtonia robusta (Washingtonie mohutná) |
Washingtonia Robusta | Dobrý den. Prosím o radu pro ošetřování těchto rostlin proti škůdcům a proti chorobám. Sotva se n... |
Narcissus (Narcis) |
botanické | Dají se u nás koupit botanické skalkové, bulbo., romieuxii, cyclamin. ad. děkuji za pomoc... |
Dracaena marginata | opadávání listů | dobrý den,je to tak dva dny co mi začal hodně opadávat listy.chtěla bych se zeptat čím to je a jak t... |
Calathea crocata | Re: calathea crocata | Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak často se má tato květina zalévat a kde má být správně umístěna ,... |
Tillandsia (Tillandsie) |
Re: odnož | Na takhle formulovaný dotaz je obtížné odpovědět: Důležité je, jak velká je odnož, jaký je to druh. ... |
Acer palmatum (Javor dlanitolistý) |
acer palmatum | Dobrý den,sháním druh javoru dlaňolistého,který má zelený list s černeným lemováním.Neznám jeho přes... |
Lithops (Živé kameny) |
Re: živé kameny | Dobrý den. Jestli to dobře chápu, tak kameny nemáte na okně, což je veliká chyba. Jestli začínají ro... |
Lithops (Živé kameny) |
živé kameny | Dobrý den, prosím o radu. Asi před měsícem jsem si koupila květináček s živými kameny. Netuším, jaký... |
Lithops (Živé kameny) |
Re: Živé kameny | Zálivka stačí opravdu pouze minimální. Pokud je víc kamenů sesazeno k sobě, je to naopak lepší. Podp... |
Lithops (Živé kameny) |
Živé kameny | Opravdu se nemají zalévat?A nevadí že mám dva v jednom květináčku?Děkuji... |
Salix (Vrba) |
Re: vrba - salix | Dobrý den. Neviděl bych v tom problém. Jedině kořeny by případně mohly narušit vyzdívku, ale na samo... |
Salix (Vrba) |
vrba - salix | Dobrý den, mám jeden dotaz, může se prosím vás zasadit vrba v blízkosti studny? děkuji... |